Bon nadal i bon ioga en família!

El ioga en família uneix perquè compartir uneix.

En aquests dies de festa i retrobament familiar, vull fer-vos arribar els meus millors desitjos per aquest 2017 i convidar-vos al taller gratuït de ioga en família que tindrà lloc el dia 3 de Gener a les 17h de la tarda al centre KUIDAT.

 

ioga en família, taller gratuït, ioga nens
Taller de ioga en família

 

Començarem l’any gaudint d’un “tastet” de ioga en família, on jugant, aprendrem coses noves, divertides i sanes. Per arrodonir la trobada, farem un xerrada sobre per què triar el ioga com a eina d’aprenentatge personal i familiar. Parlarem dels seus beneficis i tot allò que ens pot aportar. Mentrestant, els nens i nenes compartiran estona i espai amb els adults pintant uns mandales nadalencs. El ioga és unió, el ioga és salut. I fet en família, encara més.

Veniu amb roba còmoda, curiositat i amb moltes ganes de passar-vos-ho bé!

Recordeu reservar plaça, són limitades! Ens veiem el dia 3!

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *