Sobre mi

Hola! Em dic Elisabeth González i després de 15 anys treballant com a infermera crec que ha arribat el moment de continuar aportant el meu granet de sorra, d’una altra manera…

La infermeria és una professió que m’ha ensenyat moltíssimes coses, entre d’altres que la salut consisteix en molt més que no estar malalt.

Aquests últims 8 anys, treballant a la consulta d’Atenció Primària a Pediatria, he acompanyat a centenars de nens i nenes durant la seva infància, que a la vegada, m’han fet reviure la meva. Durant aquest temps que els he vist crèixer, he redescobert una cosa que pot ser molt òbvia: “Els nens d’avui seran els adults de demà”. Aquesta reflexió em fa adonar de com és d’important la medicina preventiva perquè visquin una bona infància per a ser uns adults feliços i saludables.

Aquesta idea és la que em porta avui aquí. Vull continuar aportant el meu granet de sorra amb tot el bagatge adquirit fins ara* i el que em queda!

Aquesta és la raó per la que el meu granet de sorra a partir d’ara estarà fora de la consulta de pediatria i passarà a estar a les escoles i a diferents centres on compartiré amb vosaltres aquesta eina divertida, sana i juganera d’aprendre coses: el ioga! I molt més!

Gràcies per fer-ho possible!

* Infermera, co-terapaeuta en grups d’ansietat per adults fent tècniques de relaxació, Mestra de Reiki, practicant de meditació, mindfulness, ioga i professora de ioga per a nens. Eines que m’han fet i em fan crèixer com a persona.